• Android (Google Play)
  • iOS

Android – Vianmääritysohjeet

posted on 2015/09/24

Jos sovelluksen käytössä ilmenee ongelmia Android-laitteella, kokeile seuraavia alla olevia ohjeita:

Lisätukea saat vierailemalla Androidin virallisella sivustolla.

Android Logo Android Logo Android Logo

1. Pakota lopettamaan sovellus ja muut taustalla käynnissä olevat sovellukset:

1. Napauta Äskettäin käytetyt sovellukset -painiketta (kaksi päällekkäistä suorakulmiota) tuodaksesi näkyville käynnissä olevat sovellukset.
2. Sulje sovellukset pyyhkäisemällä vasemmalle.
3. Voit myös pakottaa täältä sovelluksen sulkeutumaan napauttamalla ja pitämällä pohjassa ja valitsemalla Sovelluksen tiedot.
4. Napauta Pakota lopetus.

Voit myös

1. Pidä aloitusnäyttöpainiketta pohjassa kunnes kaikki sovellukset tulevat esiin.
2. Sulje avoin sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Huom: Ohjeissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia, mikäli käytössäsi on vanhempi laite. Kokeile napsauttaa Asetukset ja sen jälkeen Sovellukset nähdäksesi käynnissä olevat sovellukset.

alkuun
2. Laitteen uudelleenkäynnistys:

1. Pidä virtapainiketta painettuna (painike sijaitsee yleensä laitteen oikealla puolella).
2. Valitse Virrankatkaisu ja Virta pois päältä.
3. Odota 30–45 sekuntia ja pidä sen jälkeen virtapainike painettuna, kunnes ruudulle ilmestyy laitteen logo.

alkuun
3. Sovelluksen välimuistin tyhjennys:

1. Siirry kohtaan Asetukset.

Tap Settings

2. Napauta Sovellusten hallinta.

Tap Application Manager

3. Vieritä kunnes löydät sovelluksen.
4. Napauta Tyhjennä välimuisti.

alkuun
4. Sovelluksen päivitys:

1. Avaa Play Kauppa -sovellus.
2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta (kolme palkkia).

Google Play

3. Valitse Omat sovellukset.

Go to My Apps

4. Valitse yksittäinen sovellus tai napauta Päivitä kaikki.

Tap Update All

alkuun
5. Laiteohjelmiston päivitys:

1. Napauta Asetukset.

Tap Settings

2. Valitse Tietoja laitteesta.

Tap About device

3. Napauta Ohjelmistopäivitykset.

Software Update

alkuun
6. Tarkista internetyhteytesi.

Varmista, että internetyhteytesi toimii ja WiFi-yhteytesi on vakaa.

alkuun
7. Laitteen vapaan tallennustilan tarkistus:

1. Siirry kohtaan Asetukset.

Tap Settings

2. Napauta Tallennustila.

Tap Storage

3. Tarkista käytettävissä oleva tallennustila.

Check Available Space

Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi laitteellasi tulee olla vähintään 1 Gt vapaata tilaa.

alkuun