• Android (Google Play)
  • iOS

Voinko käyttää konsolini lelulaatikoita sovelluksessa?

posted on 2015/09/24

Kun luot lelulaatikon millä tahansa tuetulla konsolilla, voit käyttää sitä Disney Infinity: Toy Box 3.0 -sovelluksessa. Varmista, että kirjaudut samalle Disney-tilille kullakin laitteella ja tallennat luomuksesi Disney-pilveen.

Lelulaatikoiden käyttäminen sovelluksessa:

1. Napauta päävalikossa Lelulaatikot-kohtaa:

Tap Toy Boxes on the main app screen

2. Valitse Lelulaatikkotallennukset:

Select Toy Box Saves on the next screen

3. Valitse lelulaatikko ja napauta sitten Pelaa:

Select a Toy Box, then click Play

Jos luot lelulaatikon Disney Infinity: Toy Box 3.0 -sovelluksessa, voit käyttää sitä millä tahansa tuetulla konsolilla.

Lelulaatikoiden tallentaminen sovelluksessa:

1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tauko-painiketta:

Tap the Pause button in the top right

2. Valitse Tallenna:

Select the Save option from the list

3. Valitse Uusi tallennus:

Tap New Save

4. Syötä lelulaatikon nimi, lyhyt kuvaus ja valitse lajityyppi:

Toy Box save screen – enter a name, description, and choose a genre

5. Liu'uta säädin Tallenna Disney-pilveen -kohdassa Päällä-asentoon. Jos haluat, että ystäväsi voivat käyttää luomustasi, liu'uta myös säädin Jaa ystävien kanssa -kohdassa Päällä-asentoon:

Toy Save save screen – move slider to right Toy Save save screen – move slider to right

6. Napauta Tallenna ja vahvista valinta napauttamalla OK:

Tap Okay on next screen