• PC
  • Steam

Voinko käyttää tallentamiani lelulaatikkoja PC-pelissä?

posted on 2015/10/29

Kun luot lelulaatikon millä tahansa tuetulla konsolilla, voit käyttää sitä Disney Infinity 3.0:n PC- ja Windows-laitteiden versiossa sekä Disney Infinity: Toy Box 3.0 -sovelluksessa. Kirjaudu samalle Disney-tilille kullakin laitteella ja tallenna luomuksesi Disney-pilveen.

Tallennettujen lelulaatikoiden käyttäminen PC-pelissä:

1. Valitse päävalikosta Rakenna:

Select Build from Main Menu

2. Valitse Lelulaatikkotallennukset:

Select Toy Box Saves from the next menu

3. Disney-pilveen tallentamasti lelulaatikot näkyvät Disney-tililläsi. Valitse Lelulaatikko, jonka haluat avata:

See a list of all of your saved Toy Boxes

Vaihtoehtoisesti, jos luot lelulaatikon Disney Infinity 3.0:n PC- tai Windows-laitteiden versiossa, voit käyttää sitä kaikilla tuetuilla konsoleilla.

Uuden lelulaatikon luominen ja tallentaminen PC-pelissä:

1. Valitse päävalikosta Rakenna:

Select Build from Main Menu

2. Valitse Uusi ja valitse sitten lelulaatikon tyyppi:

Select New to start a new Toy Box Select the kind of Toy Box you want to create

3. Kun olet valmis, tallenna uusi lelulaatikkosi painamalla ESC-näppäintä ja valitse sitten taukovalikosta Tallenna:

Press ESC, then Save to save your Toy Box

4. Valitse Uusi tallennus:

Choose new save

5. Syötä lelulaatikon nimi, lyhyt kuvaus ja valitse lajityyppi:

Toy Box name, write description, and select genre

6. Liu'uta Tallenna Disney-pilveen -kohdassa oleva säädin Päällä-asentoon. Jos haluat, että ystäväsi voivat käyttää luomustasi, liu'uta myös Jaa ystävien kanssa -kohdassa oleva säädin Päällä-asentoon:

Move Share with friends to On position

7. Valitse Tallenna ja vahvista valinta painamalla OK:

Select Save Select OK in Menu