• Console
  • Steam

Onko minun asennettava pelipäivitys ennen kuin voin pelata Doria etsimässä -pelisettiä?

posted on 2016/06/16

Doria etsimässä -pelisetin pelaaminen vaatii uuden Disney Infinity 3.0 -pelipäivityksen asennuksen. Jos konsolisi on yhdistetty Internetiin, pelipäivityksen latauskehotteen pitäisi ilmestyä automaattisesti.

Pelipäivityksen lataaminen vaatii internetyhteyden. Voit lukea ohjeet internetyhteyden muodostamiseen konsolilla konsolin käyttöoppaasta tai napsauttamalla yhtä seuraavista linkeistä:

PlayStation 3: http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connectwireless.html PlayStation 4: http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/nw_settings.html Wii U: http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1126/p/431/c/787 Xbox 360: http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/networking/first-time-connection-solution Xbox One: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/networking/first-time-connection-solution

Kun konsolisi on päällä ja yhdistettynä Internetiin, aseta Disney Infinity 3.0 -pelilevy konsolin levyasemaan. Pelin käynnistyessä ruudulle voi ilmestyä päivityksen latauskehote. Aloita asennus seuraamalla ruudulla olevia ohjeita. Kun päivitys on valmis, peli käynnistyy ja voit aloittaa pelaamaan Doria etsimässä -pelisettiä.

Onko sinulla uuden sisällön käyttämiseen liittyviä ongelmia? Vilkaise virallisella Disney Infinity -sivustolla oleva Doria etsimässä -pelisetin yhteensopivuussivu.