• Console
  • Steam

Miten lisään toisen pelaajan?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity 3.0 tukee kahden pelaan jaettua ruututilaa. Toinen pelaaja voi liittyä peliin milloin tahansa ja ohjata toista hahmoa (hahmoa, joka on Disney Infinity -alustan B-asemassa [pyöreä]).

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina OPTIONS-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Xbox Logo Xbox 360

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-painiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Xbox Logo Xbox One

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina Valikkopainiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!

Lue *Miten lisään toisen pelaajan Xbox Onella?* -aiheohje, jos sinulla on ongelmia.

Nintendo Logo Wii U