• PC
  • Steam

Miten poistan PC-pelin tallennustietoja?

posted on 2016/01/12

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita poistaaksesi Disney Infinity 3.0:n PC- ja Windows-laitteiden version tallennustietoja.

Voit poistaa suurimman osan etenemistiedoista kirjautumalla ulos Disney-tililtä ennen pelin asennuksen poistamista. Huomaathan, että osa tiedoista on yhdistetty Disney-tiliin, eikä tietoja voida poistaa ilman uuden tilin luomista.

Kirjaudu ulos pelistä menemällä Päävalikko > Asetukset > Verkkoasetukset > Kirjaudu ulos.

Pelin tallennustietojen poistaminen:

1. Siirry työpöydältä tai käynnistysvalikosta kohtaan Tietokone > Windows C > Käyttäjät > (käyttäjänimen kansio) > App Data > Roaming.
2. Napsauta Roaming-kansiossa olevan Disney Interactive -kansion kohdalla hiiren oikeaa painiketta ja valitse Poista.

Jos App Data -kansio ei ole näkyvissä, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse ikkunan työkaluriviltä Järjestä > Kansio ja Haun asetukset.
2. Valitse Näytä-välilehti.
3. Varmista piilotettujen tiedostojen ja kansioiden kohdalla, että "Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat" on valittu.
4. Valitse sitten OK.