• PC
  • Steam

Miten poistan pelin Steam-version tallennustiedot?

posted on 2016/01/12

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita poistaaksesi Disney Infinity 3.0:n Steam-version pelitiedot:

1. Kirjaudu ulos Disney-tilitäsi. Siirry Päävalikkoon ja valitse sitten Asetukset > Verkkoasetukset > Kirjaudu ulos.
2. Sulje peli.
3. Napsauta Steam-kirjastossa pelin kohdalla hiiren oikeaa painiketta.
4. Valitse Poista paikallinen sisältö ja vahvista valinta painamalla Poista.
5. Sulje Steam. Mene Steam > Lopeta.
6. Poista App Data -kansiossa oleva Disney Interactive -kansio (ohjeet siihen löydät täältä).
7. Kirjaudu sisään Steamiin.
8. Asenna ja käynnistä peli uudelleen.

Tämä poistaa kaikki tiedot Steam-tiliin yhdistettyä lisäsisältöä ja Steamin saavutuksia lukuun ottamatta.