• Android (Google Play)
  • iOS

Kuinka käytän GIF-kuvia STAR WARS™ -sovelluksessa?

posted on 2016/02/12

STAR WARS™ -sovellus sisältää teemallisia animoituja GIF-kuvia, joita voit lisätä viesteihisi. (Android-käyttäjät, napsauttakaa tässä)

1. Napauta päävalikossa kohtaa GIFS.

STAR WARS App - GIFs

2. Selaa GIF-kuvia ja napauta sitä GIF-kuvaa, jota haluat käyttää.

STAR WARS App - Browse and select GIF

3. GIF lisätään leikepöydällesi, josta voit liittää sen.

STAR WARS App - Copied; paste GIF

4. Avaa uusi viesti ja liitä GIF-kuvasi siihen.

New message window - iOS

GIF pasted in text message on iOS

Koska Android-laitteita on niin monenlaisia, joista monet käyttävät erilaisia tapoja kopioida ja liittää GIF-kuvia ja emojieja (tai eivät käytä niitä ollenkaan), tehtiin päätös, että Android-sovellus ei tue GIF-kuvien tai emojien suoraa käyttöä. Sen sijaan tarjolla on kolme erilaista tapaa jakaa GIF-kuvia ja emojieja.

1. Jaa mihin tahansa sovellukseen Androidin oman jakotoiminnon avulla. Tämä vaatii kirjautumista. Kirjautumisen jälkeen näet jakopainikkeen oikeassa yläkulmassa. Jos napautat painiketta, voit jakaa GIF-kuvan tai emojin minkä tahansa asentamasi kuvienjakosovelluksen kautta.

2. Tallenna laitteelle ja jaa. Jos tallennat GIF-kuvan tai emojin laitteesi valokuva-albumiin, voit jakaa sen minkä tahansa valokuvienjakosovelluksen kautta aivan samalla tavalla kuin tavalliset ottamasi valokuvat.

3. Kopio ja liitä linkki. Tämä vaihtoehto toimii hyvin sellaisten sovellusten kanssa, jotka tukevat kuvien jakamista, kuten Twitter ja Facebook.