Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

  • Console
  • PC

Miten lisään toisen pelaajan?

posted on 2016/03/23


PlayStation Logo PlayStation 3

1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa PS-näppäintä.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-näppäintä.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!
 
 

Xbox Logo Xbox 360
 
1. Paina kakkosohjaimen keskellä olevaa Xbox-opaspainiketta.
2. Valitse kakkospelaajan profiili tai pelaa vieraana.
3. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
4. Paina START-painiketta.
5. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!
  
 

 Nintendo Logo Wii U
 
1. Aseta Disney Infinity -hahmo Disney Infinity -alustan B-asemaan [pyöreä].
2. Paina pluspainiketta.
3. Peli siirtyy jaettuun ruututilaan ja kakkospelaaja ilmestyy ruudulle!


 

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone