• Console

PlayStation 4 – Tallennettujen pelitietojen poistaminen

posted on 2015/08/31

Jos olet kokeillut sammuttaa ja käynnistää PlayStation 4:n ja törmäät edelleen ongelmiin pelin käynnistysvaiheessa, kokeile poistaa tallennettuja pelitietoja. Tallennettujen pelitietojen poistaminen poistaa pelin etenemistiedot. Tätä voidaan tarvita viimeisenä keinona käynnistysongelmien korjaamiseksi. Kun olet poistanut peliin liittyvät tiedostot, peli alkaa alusta.

Seuraa seuraavia alla olevia ohjeita poistaaksesi Disney Infinity 3.0:n pelitiedot:

1. Avaa Valikko ja valitse Asetukset.
2. Vieritä kohtaan Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta.
3. Valitse Disney Infinity ja sitten oikea tiedosto.
4. Valitse Poista.