Disney Chat

End Chat

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

  • Console

Apurit – Tilastot

posted on 2016/01/11


Disney Infinity 3.0:ssa voit värvätä erilaisia apureita auttamaan taisteluissa, viljelyssä ja muussa! Apurit voivat varustaa kykyjä antavia varusteita ja aseita, ja kullakin apurilla on omat tilastot, joita voi parantaa pelissä.

Apurisi tilastojen on oltava tietyllä tasolla, jotta voit varustaa tietyn varusteen. Apurillasi on oltava esimerkiksi hyökkäysarvona 6, jotta hän voi käyttää Harjoittelijan kenturiohattua. Jatka apurisi tasojen kasvattamista pelissä saadaksesi uusia varusteita ja varustaaksesi apurisi niillä!

Kaikki apurit aloittavat perustilastoilla, mutta tilastoissa on joitain apurikohtaisia eroja. Baymax Big Hero 6:sta aloittaa hyökkäysarvolla 8, ja Frozenin Anna aloittaa hyökkäysarvolla 4. Voit parantaa apureidesi tilastoja seuraavilla tavoilla:
 
  • Ruokkimalla heidät – ruokia voi löytää eri paikoista, kuten Apuriportaalin Kasvisuunnitelmista. Pidä mielessä, että erityyppiset ruoat kasvattavat eri tilastoja.  
  • Keräämällä kipinöitä – kerää kipinöitä täyttääksesi apurin ystävyysmittaria – se kasvattaa kaikkia tilastoja kahdella.

Apurisi taitoarvot:
 
  • Sydän (Terveys) – määrittää, kuinka paljon vahinkoa apurisi voi kärsiä ennen kuin hänet tyrmätään.
  • Energia (Salama) – määrittää, kuinka usein apurisi voi suorittaa toimintoja ja hyökkäyksiä.
  • Hyökkäys (Miekka) – määrittää, kuinka paljon apurisi hyökkäykset tekevät vahinkoa. HUOM: Tämä voi koskea taistelemista, rakentamista tai viljelemistä.
  • Työkalut (Vasara/jakoavain) – vaikuttaa kumppanin rakennusmahdollisuuksiin.
  • Onni (Neliapila) – Kumppanin todennäköisyys löytää parempi palkinto etsimästään kohteesta.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?


Etsitkö yhä oikeaa vastausta?

Ota meihin yhteyttä

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Chat

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone

You can call us, or start a live chat, from 9am-9pm, 7 days a week. Or drop us an email and we’ll get back to you as soon as we can!