• PC
  • Steam

Erityislelulaatikot – Konsoli/PC

posted on 2015/11/16

Jos olet saanut verkkokoodikortin Disney Parksista tai Disney's Hollywood Studiosista, voit lunastaa sen Disney Infinity 3.0:n konsoli- tai PC-peliin seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa infinity.disney.com/ParksVIP, syötä verkkokoodi ja napsauta Lunasta.

Disney Infinity site – Click Redeem

2. Jos olet syöttänyt voimassa olevan verkkokoodin, ruudulle ilmestyy vahvistusviesti:

Redeem message

3. Jos haluat käyttää erityislelulaatikoita pelissä, valitse päävalikossa Yhteisösisältö:

Image of main menu, with Community Content highlighted

4. Valitse Erityislelulaatikot:

Image of Community Content menu, with Special Access Toy Boxes selected