• Android (Google Play)
  • iOS

Vinkit – STAR WARS -sovellus

posted on 2015/12/04

Seuraavien vinkkien avulla voit parantaa Star Wars -sovelluksen käyttökokemusta:

• Varmista, että Wi-Fi-yhteyden signaali on vahva tai käytössäsi on mobiiliyhteys, jolla ei ole käyttökattoa – ominaisuuksien, kuten lisätyn todellisuuden, Force Trainer (Voimakoulu) ja Jakku Spy, käyttö vaatii suurten tiedostojen lataamista. Vahvan Wi-Fi-yhteyden käyttöä suositellaan.
  • Jos sinulla on vaikeuksia poistua Jakku Spysta videon päätteeksi Google Cardboardissa tai Magic Window -tilassa, siirrä katseesi kohti Exit VR -painiketta.
Shift gaze to Exit VR in Google Cardboard
  • Jos sinulla on vaikeuksia poistua Jakku Spysta Magic Window -tilassa, etsi ruudun keskiosasta valkea piste. Siirrä laitettasi oikealle siirtääksesi pisteen Exit VR:n kohdalle. Kuvake muuttuu valkoiseksi ennen sulkeutumista.
Turn your device so white dot moves over to Exit VR. Move white dot over to right to exit Jakku Spy mode.
  • Jakku Spyn käynnistämisen ja Google Cardboardin kalibroinnin jälkeen napauttaminen iOS-laitteella aiheuttaa videon jatkuvan toistamisen. Voit korjata ongelman valitsemalla ruudun vasemmalla yläkulmassa olevan Back-kohdan.
Select Back to proceed to Jakku Spy feature after calibrating your Google Cardboard.