• Console

Verkkokoodit – Näin lunastat

posted on 2016/02/23

Disney Infinity 3.0 -hahmojen ja -pelisettien pakkauksen mukana tulee verkossa lunastettava verkkokoodikortti. Koodi avaa digitaalisen version lelusta, jolla voit pelata iPadille saatavilla olevassa Disney Infinity Toy Box -sovelluksessa sekä PC:n Disney Infinity: Toy Boxissa.

Seuraa seuraavia ohjeita lunastaaksesi verkkokoodin:

1. Mene osoitteeseen infinity.disney.com ja napsauta vasemmalla yläkulmassa olevaa Kirjaudu/rekisteröidy:

Click Login/Register or Have a webcode?

2. Kirjaudu sisään Disney-tilillesi tai luo tili, jos et ole vielä tehnyt sitä.

Log into Disney account
3. Napsauta vasemmalla yläkulmassa olevaa Onko sinulla verkkokoodi? -kohtaa ja napsauta seuraavassa ruudussa Syötä verkkokoodit:

Click Enter Web Codes

4.
Syötä koodi (huom: verkkokoodeissa on isoja ja pieniä kirjaimia) ja napsauta Lunasta:

Enter code and click Redeem

5. Vahvista tuote napsauttamalla OK.