• PC
  • Steam

Mitä tehtävät ovat?

posted on 2015/10/29

Mitä tehtävät ovat?

Voit suorittaa päivittäisiä ja merkittäviä tehtäviä Disney Infinity 3.0 PC- ja Windows-pelissä ansaitaksesi palkintoja. Sinulla voi olla enintään kolme päivittäistä tehtävää ja yksi merkittävä tehtävä aktiivisena samaan aikaan.

Mitä eroa on päivittäisillä ja merkittävillä tehtävillä?

Päivittäisten tehtävien tekeminen kestää noin 20–30 minuuttia. Tehtävän suorituksen jälkeen saat kirstun, joka sisältää erilaisia esineitä kipinöistä voimakolikkoihin. Saat uuden tehtävän joka keskiyönä.

Merkittävien tehtävien tekeminen kestää noin 2–3 tuntia. Tehtävän suorituksen jälkeen saat kirstun, joka sisältää erilaisia esineitä tasobuusteista kokeiluhahmopaikkoihin. Kun olet suorittanut merkittävän tehtävän, saat heti uuden tehtävän.

Mitä palkintoja eri kirstut sisältävät?

Kirstutyyppi
Palkinnot
Pronssi
Voit ansaita esineitä, kuten kipinöitä, voimakolikoita ja muuta!
Hopea
Voit ansaita esineitä, kuten kipinöitä, ruokaa apurillesi ja muuta!
Kulta
Voit ansaita esineitä, kuten tehostimia, kokeiluhahmopaikkoja ja muuta!
Platina
Voit ansaita esineitä, kuten taso- ja kipinälisiä ja muuta!

Missä voin tarkastella tehtäviäni?

Voit tarkastella nykyisen tehtäväsi edistymistä, vaihtaa tehtäviä, ostaa tehtäviä ja lunastaa palkintosi Tehtävä-ruudussa. Pääset Tehtävä-ruutuun päävalikosta tai taukovalikosta.

Quest Panel - Infinity 3.0 PC

Kuinka vaihdan tehtävän?

Voit vaihtaa yksittäisen tehtävän päivässä napauttamalla sinistä Vaihda tehtävää -painiketta, joka ilmestyy tehtäväpaikan alaosaan. Uusi tehtävä lisätään automaattisesti tehtäväpaikkaan, jonka tehtävän halusit vaihtaa.

Exhange Quest - Quest Panel

Kuinka avaan uuden päivittäisen tehtävän ennen keskiyötä?

Sen sijaan, että odottaisit keskiyönä ilmestyvää ilmaista päivittäistä tehtävää, voit avata uuden päivittäisen tehtävän heti kipinöillä! Napauta Tehtävä-paikkaan ilmestyvää Avaa-painiketta ja vahvista valinta. Uusi tehtävä lisätään automaattisesti valitsemaasi paikkaan.

Purchase a quest