• PC
  • Steam

Mitä palkintoja ystävien kutsumisesta Disney Infinity 3.0:n PC-versiossa voi saada?

posted on 2015/10/29

Kutsu ystäväsi pelaamaan Disney Infinity 3.0:aa PC:llä ja voit ansaita jopa kolme ilmaista virtuaalihahmoa, joihin lukeutuvat Chewbacca, Inho ja muita!

Kutsu ystäväsi peliin seuraamalla seuraavia ohjeita:

1. Napsauta tästä siirtyäksesi Disney Infinityn sivustolle

Rewards page

2. Napsauta Kirjaudu/rekisteröidy

Click Login/Register

3. Kirjaudu sisään Disney-tilisi tunnuksilla

Disney account info

4. Seuraavalla sivulla ruudulle ilmestyy henkilökohtainen URL-osoite, jonka voit jakaa ystäviesi kanssa:

Unique personal URL

5. Pyydä ystäviäsi kopioimaan ja liittämään URL-osoite selaimeensa ja seuraamaan ruudulla näkyviä ohjeita.

Huomaathan seuraavat asiat:

• Voit kutsua yhteensä 30 ystävää – saat digitaalisen PC-pelihahmon jokaisesta 10 ystävästä, joka hyväksyy kutsusi. Jokaista tiliä kohti voi ansaita enintään 3 hahmoa.
  • Hahmot jaetaan satunnaisesti. Kun ystäväsi on suorittanut yllä olevat kohdat, tilillesi lisätään automaattisesti digitaalinen hahmo, jota et vielä omista. Valitse päävalikosta Oma kokoelma nähdäksesi keräämäsi hahmot.
  • Ystäväsi on luotava Disney-tili, jotta saat ilmaisen digitaalisen hahmon.
  • Ystäväsi saa 1 000 kipinää hyväksymällä lähettämäsi URL-kutsulinkin.
  • Kun ystäväsi on hyväksynyt kutsusi ja suorittanut edellä mainitut kohdat, hahmo ilmestyy tilillesi 24 tunnin kuluessa.