• PC
  • Steam

Mitkä ovat Disney Infinity 3.0:n PC-version vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

posted on 2015/10/29

Jos tietokoneesi tai Windows-laitteesi täyttää seuraavat vaatimukset, Disney Infinity 3.0:n pelaamisessa ei pitäisi ilmetä ongelmia.

PC-vaatimukset
  • Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • 2,20 GHz:n tuplaydinsuoritin
  • 4 Gt RAM-muistia
  • Näytönohjain - Nvidia GeForce 8800 GT 1 Gt tai Radeon HD 4650 1 Gt tai parempi
  • Emolevyn integroitu näytönohjain - Intel HD Graphics 4400 ja 3 Gt jaettua näyttömuistia
  • DirectX 11.0 DirectX 10.0 -ominaisuustasolla
  • Ääni - Tuki 5.1-äänelle
  • Näyttöresoluutio - Vähimmäisresoluutio: 1280 x 720 (720p, 16:9 kuvasuhde), Enimmäisresoluutio: 3840 x 2160 (4K, 16:9 kuvasuhde)