• Console
  • Steam

Miten hahmon omistusoikeuden jakaminen toimii?

posted on 2016/03/23

Kun valitset Jaa hahmon omistusoikeus, "perit" hahmon viimeisimmän tason. Edistymistiedot tallennetaan sen jälkeen konsolisi käyttäjäprofiiliin, ja voit jatkaa hahmon tason kasvattamista pelatessa.

Huomioitavaa:

• Hahmolla ansaitut tasot tallennetaan konsolille sisäänkirjautuneen pelaajan 1 käyttäjäprofiilille.
  • Omistajuus on jaettavissa useiden konsoliprofiilien välillä, jolloin hahmojen tasoja voi kasvattaa erikseen kullakin profiililla.
  • Pelaa vieraana -vaihtoehtoa tulee käyttää vain silloin, kun pelaat hahmolla kodin ulkopuolella tai jonkun toisen konsolilla. Ansaitut tasot tallennetaan väliaikaisesti itse hahmolle profiilin sijaan.