• Console

Milloin Disney Infinityn verkkopalvelut lopetetaan?

posted on 2016/07/29

Disney Infinitylle asettamamme tavoite oli tuoda Disneyn tarinankerronnan parhaat palat henkiin kodeissa ympäri maailmaa, ja teidän tukenne ansiosta olemme saavuttaneet tavoitteemme.

Disney Infinity ei ole pelattavissa seuraavilla alustoilla 30. syyskuuta 2016 alkaen:
  • PC
  • iOS
  • Android – Google Play
  • Android – Amazon
Disney Infinity ei ole saatavilla eikä pelattavissa seuraavilla alustoilla 3. maaliskuuta 2017 alkaen:
  • Apple TV
  • Windows 8/10
Pelin konsoli- ja PS Vita -versiot ovat pelattavissa ja päivitettävissä ensimmäisen osapuolen alustoilla yhteisösisältöä ja verkkomoninpeliä lukuun ottamatta.