• Android (Google Play)
  • iOS

Missä voin pelata hahmoilla, jotka olen lunastanut ja ostanut?

posted on 2015/10/09

Voit pelata Disney Infinity: Toy Box 3.0:ssa hahmoilla, jotka olet aiemmin avannut. Kirjaudu sisään Disney-tilillesi Toy Box-, Toy Box 2.0- ja Toy Box 3.0 -sovelluksissa avataksesi ja pelataksesi aiemmilla Disney Infinity Toy Box -hahmoillasi. Avaa fyysisten Disney Infinity -hahmojen mukana tulevalla verkkokoodikortilla hahmoja Disney Infinity: Toy Box 3.0 -sovelluksessa tai Disney Infinity -sivustolla.

• Lisätietoja verkkokoodin lunastuksesta Disney Infinity -sivustolla voit lukea kohdasta Verkkokoodit – Näin lunastat

• Lisätietoja verkkokoodien lunastuksesta Disney Infinity: Toy Box 3.0 -sovelluksessa voit lukea kohdasta Kuinka lunastan verkkokoodini sovelluksen kautta?

Hahmon avaustapa:
Avattu ja pelattavissa Disney Infinity: Toy Box 3.0:ssa:
Verkkokoodikortti lunastettu
KYLLÄ
Ostettu sovelluksessa
KYLLÄ
Ostettu PC-versiossa
EI
Omistajuuden ottaminen konsoliversiossa (PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)
EI