• Console
  • Steam

Miksi en voi tehdä pelin sisäisiä ostoksia?

posted on 2016/07/29

Pelin sisäiset ostot lakkautetaan 29. heinäkuuta 2016 alkaen Disney Infinityn PC-, Steam-, Apple TV-, iOS-, Android Google Play- ja Amazon-versioissa. PC-, Steam- (Disney Infinity 2.0), iOS-, Android Google Play- ja Amazon-versioilla ennen 29. heinäkuuta 2016 tehtyjä ostoksia voi käyttää 30. syyskuuta 2016 saakka. Apple TV -versiolla ennen 29. heinäkuuta 2016 tehtyjä ostoksia voi käyttää 3. maaliskuuta 2017 saakka. Voit jatkaa pelin sisäisten ostosten tekemistä Windows 8- ja 10-versioiden Windows-kaupan kautta 3. tammikuuta 2017 saakka, ja ostettuja tuotteita voi käyttää 3. maaliskuuta 2017 saakka.