• Console
  • Steam

Voinko käyttää digitaalisen version virtuaalihahmoja ja esineitä 30. syyskuuta 2016 jälkeen?

posted on 2016/07/29

Disney Infinityn PC-, iOS-, Android Google Play- ja Amazon-versiot eivät ole enää ladattavissa tai pelattavissa 30. syyskuuta 2016 jälkeen, näihin lukeutuvat myös virtuaaliset pelin sisäiset esineet. Voit jatkaa virtuaaliesineillä tutkimista ja luomista Windows 8:lla ja 10:llä sekä Apple TV:llä 3. maaliskuuta 2017 asti.