• Console
  • Steam

Voinko jatkaa tilastojeni tarkastelua Disney Infinity -sivustolla?

posted on 2016/07/29

Voit tarkastella tilastojasi, toimintojasi ja muita Disney Infinityn PC-, Steam-, iOS-, Android Goole Play- ja Amazon-versioilla 30. syyskuuta 2016 saakka.

Tilastoja ja toimintoja voi tarkastella Wii U:lla, PS3:lla, PS4:llä, Xbox 360:lla, Xbox Onella, Windows 8:lla ja 10:llä sekä Apple TV:llä 3. maaliskuuta 2017 asti.