• PC
  • Steam

Over Disney Infinity 3.0: PC en Windows-apparaten

posted on 2015/10/29

Maak je klaar voor Disney Infinity 3.0 voor PC en Windows-apparaten! Speel als je favoriete Star Wars™ of Disney Original-personage en ontdek spannende avonturen in Star Wars™ en Binnenstebuiten Play Sets en Toy Box-avonturen!

Twilight of the Republic image  Inside Out Thought Bubbles image  Rise Against the Empire image

Gamekenmerken
  • Ontdek drie nieuwe Play Sets – Star Wars™: Rise Against the Empire, Star Wars™: Twilight of the Republic Play Set en Binnenstebuiten!
  • Speel als nieuwe Star Wars™-personages, waaronder Anakin Skywalker, Han Solo en Ahsoka Tano!
  • Gebruik je creativiteit in de Toy Box en stop elementen en personages uit Star Wars™- en Disney-werelden bij elkaar voor eindeloze avonturen!
  • Voltooi dagelijkse queestes en hoofdqueestes om beloningen te verdienen!

Oorspronkelijke releasedatum: 29 oktober 2015

Disney Infinity 3.0 voor PC/Windows kan gedownload worden op de volgende besturingssystemen:

Klik op een besturingssysteem voor de vereisten!

Windows Phone 8
Windows Phone 8
Windows Phone 8
Windows Phone 8
Windows Phone 8
Windows 10 (computer/laptop)Windows 10-apparaten (tablets)Windows 8-apparaten (tablets)

Windows 7/8/8.1 (computer/laptop)

Steam

DISCLAIMER: Disney Ondersteuning biedt geen ondersteuning bij het oplossen van problemen met onze games op apparaten die dusdanig zijn aangepast of omgebouwd ("geroot", "gejailbreakt" etc.) dat ze afwijken van de fabrieksspecificaties of bij gebruik van software die is geflasht of aangepast op een manier die verdergaat dan de reguliere softwarereleases van de ontwikkelaar. Hoewel sommige van onze producten mogelijk zullen werken op aangepaste hardware en software, kunnen we in verband met de vele verschillende aanpassingen die kunnen worden gedaan en de potentiële risico's van dergelijke aanpassingen, alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van systeemhardware en -software.

Handige links
  • Klik hier om de game te downloaden voor je computer of laptop!
  • Klik hier om de game te downloaden voor je Surface-tablet of Windows-apparaat!
  • Klik hier voor meer informatie over queestes en beloningen!
  • Klik hier om de Steam-game te kopen en downloaden!

Systeemeisen

Vereisten voor PC
  • Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • 2,20 GHz Dual-Core CPU
  • 4 GB RAM
  • Videokaart - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB of Radeon HD 4650 1GB of beter
  • Met geïntegreerde graphics - Intel HD Graphics 4400 met 3GB gedeeld grafisch geheugen
  • DirectX 11.0 met DirectX 10.0-functionaliteit
  • Geluid - Doelspecificatie 5.1
  • Resolutie - Minimaal: 1280x720 (720p in 16:9), maximaal: 3840x2160 (4K in 16:9)

Vereisten voor Windows-apparaten
  • 2,20 GHz Dual-Core CPU
  • 4 GB RAM
  • Videokaart - Nvidia GeForce 8800 GT 1GB of Radeon HD 4650 1GB of beter
  • Met geïntegreerde graphics - Intel HD Graphics 4400 met 3GB gedeeld grafisch geheugen
  • DirectX 11.0 met DirectX 10.0-functionaliteit
  • Geluid - Doelspecificatie 5.1
  • Resolutie - Minimaal: 1280x720 (720p in 16:9), maximaal: 3840x2160 (4K in 16:9)

Steam-systeemeisen
  • BESTURINGSSYSTEEM: Microsoft® Windows® 7/8/8.1/10
  • Processor: 2,20 GHz Dual-Core CPU
  • Geheugen: 2 GB RAM
  • Videokaart: Nvidia GeForce 8800 GT 1GB of Radeon HD 4650 1GB of beter
  • DirectX: DirectX 11.0 met DirectX 10.0-functionaliteit
  • Geluidskaart: Doelspecificatie 5.1