• Console
  • Steam

Over Disney Infinity 3.0: Play without Limits voor Apple TV

posted on 2016/01/21

Oneindige mogelijkheden staan je te wachten in Disney Infinity 3.0: Play without Limits voor Apple TV! Disney Infinity slaat de handen ineen met STAR WARS™ en Disney*Pixar's Binnenstebuiten voor drie spannende en verrassende nieuwe Play Sets - en er is meer onderweg!

Twilight of the Republic gameplay Twilight of the Republic gameplay

Kenmerken van de game

Oorspronkelijke releasedatum: 11 november 2015

Kan ik deze game spelen op mijn apparaat?

Apple TV
Apple TV

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits voor Apple TV vereist het volgende:

• Apple TV (4e generatie) met tvOS 9
  • Internetverbinding vereist voor het downloaden van software

DISCLAIMER: Disney Ondersteuning biedt geen ondersteuning bij het oplossen van problemen met onze apps op apparaten die dusdanig zijn aangepast of omgebouwd ("geroot", "gejailbreakt" etc.) dat ze afwijken van de fabrieksspecificaties of bij gebruik van software die is geflasht of aangepast op een manier die verdergaat dan de reguliere softwarereleases van de ontwikkelaar. Hoewel sommige van onze producten mogelijk zullen werken op aangepaste hardware en software, kunnen we in verband met de vele verschillende aanpassingen die kunnen worden gedaan en de potentiële risico's van dergelijke aanpassingen, alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van systeemhardware en -software.

Handige links