• Android (Google Play)
  • iOS

Over Disney Infinity Toy Box 3.0

posted on 2016/01/21

Creëer je eigen universum in de Toy Box! Stel je een wereld voor vol mogelijkheden, waar alle personages, voertuigen en instellingen die je verzameld hebt samen kunnen komen op welke manier dan ook. Creëer je eigen crazy universum waar alles kan. Mix en match Star Wars™, MARVEL, Disney en Disney•Pixar personages samen op 1 plaats!

Disney Infinity Toy Box 3.0 Disney Infinity Toy Box 3.0 Disney Infinity Toy Box 3.0

Originele releasedatum: September 24, 2015

Huidige update-versie: Version 1.3

Werkt deze game op mijn apparaat?
Klik op het platform van je apparaat voor de eisen:

AndroidApple Icon
AndroidiOS

DISCLAIMER: volgens het beleid van Disney Mobile Support helpen wij niet bij problemen met apparaten die zijn gemodificeerd of aangepast (een "root", "jailbreak" etc.) en niet de OEM-specificaties volgen, of bij software die is aangepast, is geflasht of verder is aangepast dan de gereguleerde software van de ontwikkelaar. Hoewel sommige producten werken op aangepaste hardware en software, kunnen we alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van hardware en software, gezien de grote hoeveelheid mogelijke aanpassingen is en gezien er mogelijk risico's aan verbonden zijn.

Spelmogelijkheden

• NIEUWE FIGURINES – Toy Box 3,0 verwelkomt nu  Star Wars™ in de steeds groeiende verzameling van MARVEL, Disney en  Disney•Pixar characters - inclusief de figurines van Toy Box 1.0 en 2.0! Laat je verbeelding los en kies uit meer dan 80 personages om mee te spelen
  • VERBETERDE SPEELMODUS – Speel de game via standaard speelmodus of via bewegingen
  • WEKELIJKSE PERSONAGES – Probeer gratis 3 figuurtjes - ze wisselen vaak - dus hou het goed in de gaten om nieuwe personages en speelstijlen te ontdekken.
  • DAGELIJKSE UITDAGINGEN – Speel in nieuwe Daily Challenges, een mini spel met vrienden - ga online om samen te spelen en Toy Boxen te bouwen.
  • TOY BOX 3.0 OVERAL – verbind je Toy Boxen met je iOS device, PC en console. Ga verder waar je gestopt was op eender welk platform als je ingelogd bent op je Disney Account
  • ONTGRENDEL CHARACTERS – Login op je Disney Account in de TOY BOX, TOY BOX 2.0 en TOY BOX 3.0 apps om characters te ontgrendelen en verder te gaan met je vorige characters. Gebruik de codes bij je fysieke Disney Infinity figurines om characters te ontgrendelen in de Toy Box 3.0 app.

Nuttige links

• Klik hier voor een link naar App Store
  • Klik hier voor een link naar Google Play

Vereisten voor Android-apparaten
Als je Android-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• Android OS 4.4 en hoger

bovenkant van de pagina

Vereisten voor iOS-apparaten
Als je iOS-apparaat aan de eisen voldoet, zou je apparaat het spel moeten kunnen spelen zonder problemen:

• iPhone 4S en hoger, iPod touch 5G en hoger, iPad 2 en hoger (inclusief iPad mini)
  • iOS 8.0 of hoger