Disney Store Become

• iOS

Over About Disney Store Become

posted on 2015/12/04

Sluit je aan bij de rebellen! Star Wars-mode en -technologie hebben hun krachten gebundeld om een ​​buitenaardse ervaring te creëren. Download gewoon de Disney Store Become-app, activateer deze, doe je telefoon in het voorvak van de BB-8-hoodie en laat het Star Wars-avontuur beginnen! Tik op het scherm om BB-8 te 'worden' met door bewegingen aangestuurde animaties, geluidseffecten en meer! Star Wars-fans van 8 tot 88 moeten gewoon de Disney Store Become-app op lichtsnelheid downloaden.

Ga voor deze hightech hoodie in de DisneyStore.com voor de complete galactische ervaring. Geen hoodie? Geen probleem. Je kunt nog steeds de app verkennen en de nieuwe droide uit Star Wars worden! Veel plezier met je reis.

Gebruik voor de beste game-ervaring apparaten met een ingeschakelde versnellingsmeter en gyroscoop.

Image of BB8 logos Image of BB8 in the Disney Store Become app Image of BB8 logos

Originele releasedatum: December 7, 2015

Huidige update-versie: 1.0

Werkt deze game op mijn apparaat?
Klik op het platform van je apparaat voor de eisen:

DISCLAIMER: volgens het beleid van Disney Mobile Support helpen wij niet bij problemen met apparaten die zijn gemodificeerd of aangepast (een "root", "jailbreak" etc.) en niet de OEM-specificaties volgen, of bij software die is aangepast, is geflasht of verder is aangepast dan de gereguleerde software van de ontwikkelaar. Hoewel sommige producten werken op aangepaste hardware en software, kunnen we alleen technische ondersteuning bieden voor officiële versies van hardware en software, gezien de grote hoeveelheid mogelijke aanpassingen is en gezien er mogelijk risico's aan verbonden zijn.

• Klik hier voor een link naar Google Play
  • Klik hier voor een link naar de Windows Phone Store
  • Klik hier voor een link naar de Windows Store