• Apple TV

Apple TV: Waar zijn de door mijn geheime codes ontgrendelde items en aankopen vanuit de game?

posted on 2016/02/04

Je kunt de geheime code die je in je Disney Infinity 3.0 voor Apple TV Starter Pack ontvangen hebt, inwisselen op de Disney Infinity website. Hiermee worden Anakin Skywalker en Ahsoka Tano ontgrendeld, en ook de Twilight of the Republic Play Set in de PC-game. Zie de instructies in Geheime codes – Zo wissel je ze in.

Zie het overzicht hieronder voor de volledige compatibiliteitsgegevens:

Hoe het item ontgrendeld werd: Ontgrendeld en te spelen in Disney Infinity 3.0 voor Apple TV?
Geheime code-kaart, ingewisseld online, in de app of in de PC-gameImage of an X
Gekocht in de appImage of an X
Gekocht in de PC-gameImage of an X