• Android (Google Play)
  • iOS

Kan ik mijn Toy Box van de console in de app openen?

posted on 2015/09/24

Als je een Toy Box in een van de ondersteunde consoles maakt, kun je hem openen in de Disney Infinity: Toy Box 3.0-app. Zorg dat je op beide apparaten bent aangemeld met hetzelfde Disney-account en sla je creaties op in de Disney-cloud.

Een opgeslagen Toy Box openen in de app doe je als volgt:

1. Tik op Toy Boxen in het hoofdmenu:

Tap Toy Boxes on the main app screen

2. Kies Toy Box-opslagbestanden

Select Toy Box Saves on the next screen

3. Kies een Toy Box en tik op Spelen:

Select a Toy Box, then click Play

Als je een Toy Box maakt in de Disney Infinity: Toy Box 3.0-app, kun je die Toy Box ook openen op de ondersteunde consoles.

Een Toy Box opslaan in de app doe je als volgt:

1. Tik op de pauzeknop rechtsboven:

Tap the Pause button in the top right

2. Kies Opslaan:

Select the Save option from the list

3. Kies Nieuw opslaan:

Tap New Save

4. Vul een Toy Box-naam in, vul een korte beschrijving in en kies het genre:

Toy Box save screen – enter a name, description, and choose a genre

5. Schuif 'In mijn Disney-cloud opslaan' naar Aan. Als je vrienden toegang wilt geven tot je creaties, schuif je 'Delen met vrienden' ook naar Aan:

Toy Save save screen – move slider to right Toy Save save screen – move slider to right

6. Tik op Opslaan en vervolgens op Oké:

Tap Okay on next screen