• Console
  • Steam

Beschadigd of defectief voorwerp

posted on 2016/03/23

Basis

Als je problemen ondervindt met je Basis, kun je eerst de stappen volgen in de sectie 'Problemen met Basissen oplossen'.

Als deze stappen niet helpen, kun je je Basis terugbrengen naar de verkoper die je misschien een vervangend exemplaar kan aanbieden.

Als ze je in de winkel niet kunnen helpen, kun je een e-mail aan het ondersteuningsteam van Disney Infinity sturen door onder aan deze pagina op de oranje knop 'Contact opnemen' te klikken. Verstrek in je e-mail zoveel mogelijk informatie, zodat we je verder kunnen helpen met het oplossen van je probleem:

• Gedetailleerde beschrijving van het probleem
  • Naam van het voorwerp dat niet werkt
  • Console-type

Disc

Als je console problemen heeft met het lezen van je Game Disc, kun je eerst de stappen volgen in de sectie 'Problemen met de Game Disc oplossen'.

Als deze stappen niet helpen, kun je je disc terugbrengen naar de verkoper die je misschien een vervangend exemplaar kan aanbieden.

Als ze je in de winkel niet kunnen helpen, kun je een e-mail aan het ondersteuningsteam van Disney Infinity sturen door onder aan deze pagina op de oranje knop 'Contact opnemen' te klikken. Verstrek in je e-mail zoveel mogelijk informatie, zodat we je verder kunnen helpen met het oplossen van je probleem:

• Gedetailleerde beschrijving van het probleem
  • Naam van het voorwerp dat niet werkt
  • Console-type

Spelfiguur/Play Set Pieces

Als je problemen ondervindt met je spelfiguur of Play set Piece, kun je eerst de stappen volgen in de sectie 'Problemen met spelfiguren oplossen'.

Als je hebt vastgesteld welk spelfiguur of welke Play set Pieces beschadigd of defect zijn, breng die dan terug naar de winkel om te zien of je een vervangend exemplaar kunt krijgen.

Als ze je in de winkel niet kunnen helpen, kun je een e-mail aan het ondersteuningsteam van Disney Infinity sturen door hieronder op de oranje knop 'Contact opnemen' te klikken. Verstrek in je e-mail zoveel mogelijk informatie, zodat we je verder kunnen helpen met het oplossen van je probleem:

• Gedetailleerde beschrijving van het probleem
  • Naam van het voorwerp dat niet werkt
  • Console-type