• Console
  • Steam

Moet ik een game-update voltooien om de Finding Dory Play Set te kunnen spelen?

posted on 2016/06/16

Je moet de nieuwe game-update in Disney Infinity 3.0 voltooien voordat je de Finding Dory Play Set kunt spelen. Als je met het internet verbonden bent, zou je automatisch een melding moeten krijgen om de update te downloaden.

Een internetverbinding is nodig om de game-update te voltooien. Raadpleeg voor aanwijzingen over hoe je je console verbindt met het internet de handleiding van je console of klik op een van de volgende links:

PlayStation 3: http://manuals.playstation.net/document/nl/ps3/current/settings/connectwireless.html
PlayStation 4: http://manuals.playstation.net/document/nl/ps4/settings/nw_settings.html
Nintendo Wii U: http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1126/p/431/c/787
Xbox 360: http://support.xbox.com/nl-NL/xbox-360/networking/first-time-connection-solution
Xbox One: http://support.xbox.com/nl-NL/xbox-one/networking/first-time-connection-solution

Zodra je console AAN staat en verbinding heeft met het internet, plaats je de Disney Infinity 3.0 game disc. Terwijl de game geladen wordt, kan je mogelijk gevraagd worden een update te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie op te starten. Zodra de update voltooid is, start de game op en kun je de Finding Dory Play Set spelen!

Heb je problemen met toegang tot nieuwe content? Bekijk de Finding Dory Play Set compatibiliteitspagina op de officiële Disney Infinity-website.