• Console
  • Steam

Hoe voeg ik een tweede speler toe op Xbox One?

posted on 2016/01/22

Je kunt een tweede speler toevoegen aan Disney Infinity 3.0 op Xbox One door het profiel van een tweede consolegebruiker te selecteren op je tweede controller. Je kunt niet gewoon een tweede speler aan een profiel toevoegen.

Ga als volgt te werk om een ander profiel op de Xbox One aan te maken:

1. Klik op de balk linksboven in het Home-scherm. Indien er al iemand aangemeld is, is hier zijn of haar profielfoto te zien.
2. Selecteer Nieuwe toevoegen.
3. Meld je aan met je Microsoft-account.
4. Volg de aanwijzingen op om het instellen van je account af te ronden.

Lees *Hoe voeg ik een tweede speler toe?* voor meer informatie over het spelen in een gesplitst scherm.

Heb je nog steeds problemen met het toevoegen van een tweede speler? Probeer dan eens het spel geforceerd af te sluiten en vervolgens opnieuw op te starten:

1. Druk als je in Disney Infinity 3.0 bent op de Xbox-knop.
2. Zorg dat de applicatietegel gemarkeerd is en druk vervolgens op de Menuknop.
3. Selecteer Stoppen.