• PC
  • Steam

Hoe verwijder ik opgeslagen spelbestanden voor de PC-game?

posted on 2016/01/12

Volg de aanwijzingen hieronder om opgeslagen spelbestanden te verwijderen van Disney Infinity 3.0 voor PC en Windows:

Om zoveel mogelijk gamevoortgang te verwijderen, moet je je afmelden bij je Disney-account voordat je de game verwijdert. Let wel: sommige gegevens zijn aan je Disney-account gekoppeld en kunnen niet verwijderd worden, anders dan door een nieuwe account aan te maken.

Om je af te melden bij de game ga je naar het hoofdmenu, vervolgens Opties > Online opties > Afmelden.

Ga dan als volgt te werk om de opgeslagen spelbestanden te verwijderen:

1. Ga vanuit het bureaublad of het startmenu naar Computer > Lokale schijf C: > Gebruikers > (map naam gebruiker) > AppData > Roaming.
2. Klik in Roaming rechts op de Disney Interactive-map en kies Verwijderen.

Als je de map AppData niet kunt zien, dien je het volgende te doen:

1. Kies in de taakbalk van het venster Organiseren > Map- en zoekopties.
2. Kies de tab Weergave.
3. Vink onder Verborgen bestanden en mappen "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" aan.
4. Klik op Toepassen.