• PC
  • Steam

Hoe verwijder ik opgeslagen spelbestanden voor de Steam-game?

posted on 2016/01/12

Volg de aanwijzingen hieronder om opgeslagen spelbestanden te verwijderen van Disney Infinity 3.0 voor Steam:

1. Meld je af bij je Disney-account. Ga naar het hoofdmenu, vervolgens Opties > Online opties > Afmelden.
2. Sluit het spel af.
3. Klik in de Steam-bibliotheek rechts op de game.
4. Selecteer Lokale content verwijderen, en dan Verwijderen om te bevestigen.
5. Sluit Steam af. Ga naar Steam > Steam afsluiten.
6. Verwijder de map Disney Interactive in AppData (zie instructies hier).
7. Meld je weer aan bij Steam.
8. Installeer de game opnieuw en start deze op.

OP deze manier wordt alles behalve je downloadbare content en je Steam-achievements verwijderd. Deze zijn aan je Steam-account gekoppeld.