• Android (Google Play)
  • iOS

Hoe gebruik ik de Force Trainer?

posted on 2016/02/05

Leer je lichtzwaard als een Jedi te gebruiken in Force Trainer.

STAR WARS App - Force Trainer

Je apparaat is je lichtzwaard De Tutorial leert je hoe je de schoten kunt afweren.

Tik wanneer je wilt op het scherm om de training te pauzeren.

Je moet elk level halen om verder te gaan naar het volgende, maar kunt ook eerdere levels opnieuw spelen door ze te kiezen in het levelmenu.

Naarmate je je vaardigheden verder ontwikkelt, wordt de training steeds moeilijker. In de makkelijkste levels krijg je beeld- en geluidsaanwijzingen, maar als je verder komt word je uitgedaagd om zonder blast shield te spelen, waarbij je volledig moet vertrouwen op geluid (en de Force) om in te schatten waar de schoten vandaan komen en om ze af te weren.