Disney Chat

End Chat

Disney Infinity

  • Console
  • PC

Hoe voeg ik een tweede speler toe?

posted on 2016/03/23


PlayStation Logo PlayStation 3
 
1. Druk op de PlayStation-toets in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies ervoor om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op Start.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

 
 

Xbox Logo Xbox 360
 
1. Druk op de Xbox Guide-knop in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies voor Profile om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op de startknop.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!
 
 

Nintendo Logo Wii U
 
1. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
2. Druk op de plusknop.
3. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Was dit artikel nuttig?


Nog steeds op zoek naar het juiste antwoord?

Contacteer ons

We recommend contacting us by

Email

Other ways to contact

Logo

Chat

Logo

Call Me Now

Logo

Free Phone

You can call us, or start a live chat, from 9am-9pm, 7 days a week. Or drop us an email and we’ll get back to you as soon as we can!