• Console
  • PC

Hvordan indløser jeg mit webkodekort?

posted on 2016/03/22

I pakken med Disney Infinity-figurer og Play Sets finder du et webkodekort, som kan indløses på nettet. Når koden er indløst, låser den op for en digital version af dit Disney Infinity-legetøj, som du kan lege med i Disney Infinity Tox Box-appen til iPad og Disney Infinity: Toy Box til pc.

User-added image

Você então não somente poderá colocar suas peças de DISNEY INFINITY na sua base de DISNEY INFINITY e jogar no seu console, mas também poderá jogar com suas peças virtuais no iPad e no seu PC!

Hoe wissel ik een code in?
Om Disney Infinity geheime codes in te wisselen, hoef je alleen maar deze simpele stappen te volgen:

User-added image
1. Meld je aan op je Disney Infinity-account op infinity.disney.com/nl
2. Vul je code in in het inwisselvak
3. Klik op Insturen

Kan ik mijn geheime codes meerdere keren invullen?
Geheime codes kunnen maar één keer worden gebruikt en worden als ingewisseld beschouwd als je ze op een apparaat invult. Je geheime codes worden vervolgens opgeslagen in je Disney ID. Dus als je je code op je mobiele apparaat inwisselt, wordt het voorwerp dat je daarmee ontgrendeld hebt ook overgezet naar de online versie. Als een code ingewisseld en gekoppeld is aan een Disney ID, kan deze niet meer gebruikt worden.

Hvor finder jeg Power Disc-webkoder?
Não há Códigos Web para Discos de Poder físicos. Contudo, com a versão digital de DISNEY INFINITY para PC e Disney Infinity: Toy Box para iPad, você agora tem a opção de comprar Discos de Poder específicos que você queira com desconto.