• PC
  • Steam

Toy Boxen met speciale toegang - Console/PC

posted on 2015/11/16

Als je een geheime codekaart gekregen hebt van Disney Parks of Disney's Hollywood Studios, kun je deze als volgt inwisselen voor de Disney Infinity 3.0: console-/PC-game!

1. Meld je aan bij infinity.disney.com/ParksVIP, vul de geheime code in en selecteer Inwisselen

Disney Infinity site – Click Redeem

2. Als je een geldige code ingevuld hebt, krijg je een bevestiging:

Redeem message

3. Voor toegang in de game tot je Toy Boxen met speciale toegang, selecteer je Community content in het hoofdmenu:

Image of main menu, with Community Content highlighted

4. Selecteer Toy Boxen met speciale toegang:

Image of Community Content menu, with Special Access Toy Boxes selected