• Console
  • Steam

Geheime codes inwisselen

posted on 2016/02/23

In de verpakking van de Disney Infinity 3.0-spelfiguren en Play Sets zit een geheime codekaart die je online kunt inwisselen. Deze codekaart ontgrendelt een digitale versie van je speelgoed waar je mee kunt spelen in de Disney Infinity Toy Box-app voor iPad en Disney Infinity: Toy Box voor PC.

Volg de instructies hieronder om je geheime code in te wisselen:

1. Ga naar infinity.disney.com en klik linksboven op Aanmelden/Registreren.

Click Login/Register or Have a webcode?

2. Meld je aan met je Disney-account of maak er een aan als je er nog geen hebt.

Log into Disney account

3.  Kies 'Heb je een geheime code?' linksboven, en klik in het volgende scherm op 'Geheime codes invoeren'.

Click Enter Web Codes

4.
Voer je code in (let op: geheime codes zijn hoofdlettergevoelig) en klik op 'Inwisselen':

Enter code and click Redeem

5. Klik op Oké om het voorwerp te bevestigen.