• PC
  • Steam

Wat zijn queestes?

posted on 2015/10/29

Wat zijn queestes?

Je kunt dagelijkse queestes en hoofdqueestes voltooien in Disney Infinity 3.0 voor PC en Windows om beloningen te verdienen. Je kunt maximaal drie dagelijkse queestes en één hoofdqueeste open hebben staan.

Wat is het verschil tussen dagelijkse queestes en hoofdqueestes?

Dagelijkse queestes zijn in 20-30 minuten te voltooien. Als je er een voltooit, ontvang je kisten met verschillende voorwerpen, van vonken tot krachtmunten. Om middernacht worden er elke dag nieuwe dagelijkse queesten gegenereerd.

Hoofdqueesten zijn in 2-3 uur te voltooien. Als je er een voltooit, ontvang je kisten met verschillende voorwerpen, van niveauverhogers tot proefpersonageopeningen. Als je een hoofdqueeste hebt voltooid, ontvang je direct een nieuwe hoofdqueeste.

Wat voor beloningen kan ik vinden in kisten?
Soort kistBeloningen
BronsVonken, krachtmunten en meer!
Zilver Vonken, handlanger-eten en meer!
Goud Boosters, proefpersonageopeningen en meer!
PlatinaBoosters, vonkboosters en meer!
Waar kan ik mijn queestes bekijken?
Bekijk openstaande queestes, wissel queestes uit, koop een queeste en neem je beloningen in ontvangst via het queestevenster. Je kunt je queestevenster openen via het hoofdmenu of het pauzemenu.

Quest Panel - Infinity 3.0 PC

Hoe wissel ik een queeste uit?
Je kunt één queeste per dag uitwisselen door onder een queesteopening op de blauwe knop 'Queeste uitwisselen' te tikken. Er wordt automatisch een nieuwe queeste gegenereerd in de geselecteerde opening.

Exhange Quest - Quest Panel