• Console
  • Steam

Wat zijn Trial Tokens?

posted on 2016/03/15

Elke keer dat je het speltype Verhaal in Marvel Battlegrounds uitspeelt, verdien je 20 tokens. Elke keer dat je een Versus-wedstrijd of Uitdagingsmissie voltooit, maak je kans op extra Trial Tokens.

Je kunt maximaal 20 tokens opgeslagen hebben. Zodra je er 20 hebt, krijg je geen nieuwe tokens totdat je er een paar uitgegeven hebt.

Characters in Marvel Battlegrounds with Trial Tokens highlighted

Trial Tokens gebruik je om één personage dat je niet in bezit hebt en dat geen wekelijks proefpersonage is, voor één Versus-wedstrijd te ontgrendelen! Als je aan het eind van de match Opnieuw selecteert, kun je verder spelen met je personages zonder dat dit je extra Trial Tokens kost.

Als je teruggaat naar het scherm Personage kiezen, dan moet je opnieuw een Trial Token betalen om een ander personage te ontgrendelen, ook als dat het personage is waar je al een Trial Token voor betaald hebt. Als je doorgaat naar het scherm Arena selecteren maar dan teruggaat naar het scherm Personage kiezen zonder aan een wedstrijd te beginnen, wordt het Trial Token dat je uitgegeven hebt voor die wedstrijd terugbetaald.