• PC
  • Steam

Wat zijn de beloningen voor het uitnodigen van vrienden en vriendinnen in Disney Infinity 3.0 voor PC?

posted on 2015/10/29

Nodig een vriend of vriendin uit om Disney Infinity 3.0 voor PC te spelen en verdien maximaal drie gratis virtuele personages waaronder Chewbacca, Afkeer en meer!

Ga als volgt te werk om vrienden en vriendinnen uit te nodigen om te spelen:

1. Klik hier om naar de Disney Infinity-website te gaan

Rewards page

2. Klik op Aanmelden/Registreren

Click Login/Register

3. Meld je aan met je Disney-account

Disney account info

4. Op de volgende pagina krijg je een unieke persoonlijke URL die je met je vrienden en vriendinnen kunt delen:

Unique personal URL

5. Laat je vriend(inn)en de URL in hun browser kopiëren en volg daarna de instructies op!

Niet vergeten:

• Je kunt in totaal 30 vriend(inn)en uitnodigen. Voor elke 10 vriend(inn)en die je uitnodiging aannemen, ontvang je een digitaal gamepersonage voor PC. Maximaal 3 personages per account.
  • Personages worden willekeurig toegekend. Zodra je vriend(in) het bovenstaande gedaan heeft, ontvang je automatisch een digitaal personage dat je nog niet hebt. Ga naar Mijn collectie in het hoofdmenu om te zien welke personages je al hebt.
  • Je ontvangt je gratis digitale personage zodra je vriend(in) zich geregistreerd heeft voor een Disney-account.
  • Je vriend(in) ontvangt 1000 vonken voor het accepteren van je URL-uitnodiging!
  • Het kan tot 24 uur duren voordat je personage verschijnt, nadat je vriend(in) je uitnodiging geaccepteerd heeft en de hierboven beschreven stappen afgerond heeft.