• Console

Wat is Vonkmodus?

posted on 2015/09/18

Je kunt de Vonkmodus gebruiken om zonder de Bouwmodus te verlaten, je te verplaatsen en speeltjes in je Toy Box te bewerken en te plaatsen. Een voordeel van bouwen en bewerken in de Vonkmodus is dat je in het algemeen sneller kunt werken omdat je niet beperkt wordt door botsingen of fysica. Om de Vonkmodus te gebruiken, open je de Bouwmodus en druk je op de knop die op het scherm met Vonkmodus aangegeven wordt.

LET OP: Welke knop gebruikt moet worden voor de Vonkmodus, is afhankelijk van op welke console je speelt.