• Android (Google Play)
  • iOS

Waar kan ik met mijn ingewisselde en gekochte personages spelen?

posted on 2015/10/09

Je kunt Disney Infinity Toy Box 3.0 spelen met personages die je eerder hebt ontgrendeld. Meld je aan bij je Disney-account in de Disney Infinity Toy Box-, Toy Box 2.0- en Toy Box 3.0-app om je vorige Disney Infinity Toy Box-personages te ontgrendelen en over te zetten. Gebruik geheime codekaarten van je Disney Infinity spelfiguren om personages te ontgrendelen in de Disney Infinity Toy Box 3.0-app of op de Disney Infinity-website.

• Zie 'Geheime codes inwisselen' voor meer informatie over het inlossen van een geheime code

• Zie 'Hoe kan ik mijn geheime codekaart inwisselen?' voor meer informatie over het inwisselen van een geheime code in de Disney Infinity Toy Box 3.0-app.

Hoe personage ontgrendeld is:
Ontgrendeld en speelbaar in Disney Infinity Toy Box 3.0:
Webcodekaart ingelost
JA
Gekocht in de app-versie
JA
Gekocht in de PC-versie
NEE
Eigendomsrecht verkregen in de console-versie (PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One)
NEE