• Console
  • Steam

Kan ik Disney Infinity nog steeds online en in de winkels aanschaffen?

posted on 2016/07/29

Hoewel we een hoop mooie avonturen en herinneringen hebben gemaakt, zijn de PC-, Apple TV-, iOS-, Google-, Android- en Amazon-versies van Disney Infinity sinds 30 september 2016 uit de desbetreffende winkels verwijderd.

De console- en Windows-versies van Disney Infinity zijn nog steeds beschikbaar voor download in de desbetreffende online winkels, maar alle online diensten zullen vanaf 3 maart 2017 worden stopgezet. In de consoleversie van Disney Infinity kun je zonder deze online diensten echter gewoon doorgaan met verkennen, ontdekken en creëren.

Neem contact op met je plaatselijke verkooppunt voor meer informatie over de beschikbaarheid van Disney Infinity-producten.