• Android (Google Play)
  • iOS

iOS – Stappen voor het oplossen van problemen

posted on 2016/02/29

Als je problemen ondervindt met het spelen van een app op je iOS-apparaat, kun je de volgende stappen proberen:

Kijk op de officiële site van Apple voor meer ondersteuning.

Apple Logo Apple Logo Apple Logo

1. Sluit de app en alle andere apps die op de achtergrond actief zijn:

1. Druk twee keer op de thuisknop.
2. Veeg naar links of rechts om de actieve apps te bekijken.

Image of Infinity 3.0 Toy Box open on an iPad screen

3. Veeg omhoog om een app af te sluiten.

naar boven
2. Start je apparaat opnieuw op:

1. Houd de sluimerknop aan de zijkant bovenaan het apparaat een paar seconden ingedrukt.
2. Veeg de schakelaar op het scherm naar rechts om het apparaat uit te schakelen.
3. Schakel het apparaat weer in als het volledig is uitgeschakeld. Houd de sluimerknop opnieuw ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt.
4. Probeer de app opnieuw te starten als het apparaat volledig is herstart.

iPhone image - sleep/wake button

3. Werk de app bij:

1. Open de App Store-app op je apparaat.

Click the App Store Icon

2. Tik op Updates onderaan het scherm.

Click Updates

4. Werk de software van je apparaat bij:

1. Tik op Instellingen op het beginscherm.
2. Selecteer Algemeen.

Select General tab

3. Tik op Software-update. Je apparaat zal controleren of er updates beschikbaar zijn.

Tap Software Update

5. Controleer je internetverbinding:

Zorg dat je verbonden bent met het internet en dat je een stabiele Wi-Fi-verbinding hebt.

6. Controleer de beschikbare vrije ruimte op je apparaat:

1. Tik op Instellingen op het beginscherm.
2. Tik op Algemeen in de linkerkolom.
3. Tik op Info.

Select General tab, then About

4. Kijk bij Beschikbaar om te zien hoeveel vrije ruimte er is.

Tap Available

Voor de beste prestaties moet je apparaat minstens 1 GB vrije ruimte hebben.

naar boven