• Console

Hoe voeg ik een tweede speler toe in Disney Infinity 2.0: Play without Limits?

posted on 2016/03/22

Disney Infinity 2.0 bevat een splitscreenmodus voor 2 spelers. De 2e speler kan tijdens het spelen meedoen en een extra personage besturen (met het Spelfiguur op plek B [circular] van de Disney Infinity Basis).

PlayStation Logo PlayStation 3

1. Druk op de PlayStation-toets in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies ervoor om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op Start.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

PlayStation Logo PlayStation 4

1. Druk op de PlayStation-toets in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies ervoor om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op OPTIONS.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Xbox Logo Xbox 360

1. Druk op de Xbox Guide-knop in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies voor Profile om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op de startknop.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Xbox Logo Xbox One

1. Druk op de Xbox Guide-knop in het midden van de tweede controller.
2. Selecteer het profiel van de tweede speler of kies voor Add Guest om als gast te spelen.
3. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
4. Druk op de Menu-knop.
5. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Nintendo Logo Wii U

1. Plaats je Disney Infinity spelfiguur op het (ronde) B-vak op de Disney Infinity Basis.
2. Druk op de plusknop.
3. Het beeld wordt nu in tweeën gesplitst en het tweede spelfiguur verschijnt!

Lees Hoe kun je over het netwerk spelen? voor meer informatie over de mogelijkheden van de online multiplayer.