Disney Farv og leg

• Amazon
  • Android
  • iOS

Om Disney Farv og leg

posted on 2017/02/13

Med Disney Farv og leg kan du skabe, male og animere som aldrig før! Det sker i selskab med elskede karakterer fra Frost, Find Dory, Den gode dinosaur, Disney Prinsesser og Mickey og venner.

Oprindelig udgivelsesdato: 15. juli 2016

Fungerer spillet på min enhed?

• Apple: iOS 8.0 eller nyere; iPhone 5 og nyere, iPad 3 og nyere (også iPad mini)
  • Android: OS 4.1 og opefter

Spilfunktioner

• Brug malesiderne i samlemappen eller på kortene!
  • Mal din yndlingskarakter fra Disney, og se tegningerne få liv på skærmen!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at hjælpe med at fejlfinde apps på enheder med hardware, som er blevet ændret eller tilpasset ("Rooted", "Jailbroken", etc.), så det afviger fra fabrikantens oprindelige forskrifter, eller software, som er blevet ændret, flashed eller tilpasset, så det afviger fra udviklerens regulerede software. Nogle af vores produkter fungerer måske på ændret hardware eller software, men pga. omfandet af de mulige forandringer, og den risiko, der er forbundet med dem, kan vi kun stille teknisk support til rådighed for enheder med officielt godkendt hardware og software.