• Console
  • Steam

Om Disney Infinity (2.0-Udgaven)

posted on 2015/05/07

Udforsk de verdener, der hører til Spider-Man, Avengers og Guardians of the Galaxy, i Disney Infinity (2.0-udgaven)! Spil som Iron Man, Loke, Thor, Spider-Man, Star-Lord og mange andre, og find din indre superhelt (eller superskurk!) i denne spændende efterfølger til Disney Infinity!

2.01 2.02 2.03

Oprindelig udgivelsesdato: 23 September 2014

Kan dette spil køre på min enhed?
Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U
PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U

Spilfunktioner

• Udforsk spændende nye Marvel-verdener og -figurer!
  • Skab dine egne verdener i Toy Boxen ved hjælp af det nye skaberværktøj
  • Spil de helt nye Toy Box-spil!
  • Tag dine Disney Original-figurer med dig ind i Toy Boxen