Disney Store Become

• iOS

Om Disney Store Become

posted on 2015/12/04

Slut dig til oprøret! Star Wars-mode og -teknologi er blevet forenet for at give dig en utrolige oplevelse. Du skal bare downloade Disney Store Become-appen, aktivere den, placere telefonen i forlommen på din BB-8-hoodie og lade Star Wars-eventyret begynde! Tryk på skærmen for at “blive” BB-8 med bevægelsesaktiveret animationer, lydeffekter og meget mere! Star Wars-fans i alle aldre bør downloade Disney Store Become-appen med lysfart.

Du kan finde denne højteknologisk hættetrøje på DisneyStore.com, så du kan få den fulde galaktiske oplevelse. Ingen hættetrøje? Intet problem? Du kan stadig udforske appen, og blive den nye droide fra Star Wars! Nyd rejsen.

Du får den bedste spiloplevelse, hvis du bruger en enhed med funktionerne accelerationsmåler og gyroskop.

Image of BB8 logos Image of BB8 in the Disney Store Become app Image of BB8 logos

Oprindelig udgivelsesdato: December 7, 2015

Aktuel opdateringsversion: 1.0

Kan dette spil køre på min enhed?

Når du klikker på enhedens platform, kan du se appkravene:

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er Disney Mobile Supports politik ikke at assistere med problemløsning i vores apps på hardware, som er blevet modificeret eller ændret ("Rooted (rodadgang)", "Jailbroken (få foretaget jailbreaking)", mm.) i forhold til OEM-specifikationerne, eller software, der er blevet modificeret, flashet eller ændret i forhold til softwaren som udgivet af udvikleren. Det er muligt, at noget af vores software kan køre på modificeret hardware eller software, men grundet det store antal ændringer, der kan laves, og risiciene ved disse ændringer, kan vi kun tilbyde teknisk support til de officielle versioner af hardware og software til enhederne.

Nyttige link

• Klik på dette link for at gå til App Store
  • Klik på dette link for at gå til Google Play
  • Klik på dette link for at gå til Windows Phone Store
  • Klik på dette link for at gå til Windows Store